cDA V

THE DAWN

In anul 2015 Clubul Sportiv Airsoft “Bad Brothers” Botosani in colaborare cu Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Botosani au organizat editia a V-a a evenimentului international de airsoft “Lupta pentru Codrii de Arama”. 

Au participat aproximativ 280 de jucatori de airsoft, reprezentand cluburi si echipe din Bucuresti, Sibiu, Deva, Iasi, Botosani, Bacau, Suceava, Piatra-Neamt, Alba-Iulia, Buzau, Braila, Galati etc. Pentru prima data la aceasta editie au participat jucatori de airsoft din Rep. Moldova, evenimentul “Lupta pentru Codrii de Arama” facand astfel trecerea la un nivel international. 

Povestea “Codrilor de Arama” a cuprins un scenariu complex, antrenant, cu o durata de 24 ore de joc neintrerupt. De asemenea, echipa de organizare a pregatit o logistica adecvata: vehicule offroad, atv-uri, harti, baze militare si sate fortificate iluminate pe timp de noapte, corturi militare, asistenta medicala, mancare si apa ingame pe toata perioada jocului si multe alte elemente foarte apreciate de catre participanti. 

Evenimentul s-a bucurat de o foarte buna mediatizare atat la nivel local cat si national, in presa si televiziune
(PROTV, ANTENA1, DIGI-TV, PRIMATV, SOMAX, TELEM, BOTOSANEANUL, BOTOSANI NEWS, etc).